Viens no spilgtākajiem centra spēlētājiem Latvijas basketbola vēsturē, pašreiz basketbolā diskvalificētais Kaspars Kambala piektdien Lasvegasā izcīnīja otro uzvaru profesionālajā boksā, informē "fightnews.com".
Četru raundu cīņā, kas norisinājās Lasvegasas "The Orleans" kazino telpās, savu pretinieku smagajā svarā Emilu Vaitroku Kambala pārspēja pēc punktiem. Latvietim tā bija otrā uzvara profesionālajā boksā, jo martā viņš arī Lasvegasā nokautēja Maiku Goingu.

Vēl viena cīņa ar Kambalas piedalīšanos beigusies neizšķirti, kad savā debijas reizē profesionāļos viņš 11. janvārī boksējās ar Alvaro Moralesu.

2007. gada 27. aprīlī Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA) Stambulas klubu ''Fenerbahce'' pārstāvošo Kambalu pēc pozitīva kokaīna testa diskvalificēja uz 14 mēnešiem. FIBA Apelācijas tribunāls vēlāk diskvalifikāciju pagarināja līdz 24 mēnešiem. Diskvalifikācija basketbolistam beigtos tikai šā gada 12. decembrī. Tas bija iemesls, kādēļ Kambala nolēma atgriezties ASV un pievērsties boksam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!