Latvijas futbola čempionāta - LMT Virslīgas - septītās kārtas spēlēs sestdien pašreizējā čempionvienība "Ventspils" nespēja uzvarēja "Olimps/ASK", bet vicečempioni "Liepājas metalurgs" tikai mača izskaņā izrāva neizšķirtu ar "Rīga" vienību.
"Ventspils" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar kopvērtējumā pēdējā vietā esošo "Olimps/ASK".

Pirmajā puslaikā pēc pārkāpuma "Olimps/ASK" soda laukumā Vīts Rimkus nerealizēja piešķirto 11 metru soda sitienu, bet 80.minūtē pa vārtu stabu trāpīja "Ventspils" spēlētājs Igors Cigirlašs.

Savukārt "Liepājas metalurgs" savā laukumā tikai kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 2:2 (1:1) ar "Rīgu".

15.minūtē rezultātu atklāja "Rīga" futbolists Mindaugs Kalons, bet pēc piecām minūtēm izlīdzinājumu panāca Ričards Benušis. Mača 80.minūtē atkal vadībā "Rīgu" izvirzīja Gints Freimanis, tomēr neilgi pirms spēles beigām otros vārtus mājinieku labā guva Arturs Rimkjāvičs.

Pēc šīs kārtas "Ventspils" ar 20 punktiem saglabā līderpozīciju čempionāta kopvērtējumā, "Rīga" atrodas otrajā vietā ar 16 punktiem, bet trešā ir Daugavpils "Dinaburg" ar 14 punktiem.

Vēl arī divās citās sestdienas spēlēs fiksēts neizšķirts. 

Vārti netika gūti spēlē Daugavpilī, kur "Daugava" uzņēma FK "Jūrmalu", savukārt virslīgas debitantu Rēzeknes "Blāzmas" un Ventspils "Vindavas" spēle beidzās ar rezultātu 1:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!