Latvijas sieviešu basketbola izlase ceturtdienas vakarā Pekinā aizvadījusi treniņu, pēc kura meitenes kopā ar citiem Latvijas olimpiešiem piedalījās svinīgajā Latvijas karoga pacelšanas ceremonijā.
Izlases treneris Ainārs Zvirgzdiņš pastāstīja, ka gatavošanās norit pēc plāna un mikroklimats komandā ir lielisks. "Meitenes ir veselas, draudzīgas, smaidošas," sacīja Zvirgzdiņš.


Līdz sestdien, 9.augustā, paredzētajai spēlei ar Krieviju komandai vēl būs divi treniņi. "Viss norit pēc plāna.. Gaidām pirmo spēli," viņš teica.


Treneris arī uzsvēra, ka komandas spēlētāju veselības stāvoklis ir labs, traumu nav. Viņš arī pauda izbrīnu par atsevišķu mediju ziņoto, ka sejas traumu guvusi Ieva Tāre, kura tikai nesen atguvusies no smagas rokas traumas. "Nezinu, kas šādas ziņas izplata. Ja kāds tās izplata, viņam ir jābūt pierādījumiem," neizpratnē bija Zvirgzdiņš.


Pirmā spēle basketbolistēm būs sestdien ar Krieviju, kuru pēdējā pārbaudes turnīrā mūsējās pieveica. Pirmdien, 11.augustā, būs spēle ar Bulgāriju, trešdien, 13.augustā, ar Brazīliju, piektdien, 15.augustā, ar Austrāliju, bet svētdien, 17.augustā, grupu turnīra pēdējā spēle ar Koreju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!