Pēdējās sacīkstēs jau regulāri dažādās sadursmēs nokļūst 2008. gada F1 čempions Luiss Hamiltons. Jau iepriekš daudzi izteikušies, ka "McLaren" pilots būtu jāsoda par savu agresivitāti, bet "RTL" eksperts Nikijs Lauda, trīskārtējais F1 čempions, uzskata, ka šādas braukšanas rezultātā kāds varētu tikt nogalināts.

"Tas, ko Hamiltons ir izdarījis, stāv pāri visām robežām," savu viedokli TV kanālam "RTL" pauda Lauda. "Viņš ir pilnīgi traks. Ja FIA viņu nesodīs, es šo pasauli vairs nesaprotu. Vienreiz šiem jociņiem ir jāpieliek punkts. Tā nedrīkst braukt vai arī rezultātā kāds aizies bojā."

Nikija Laudas kādreizējais cīņu biedrs Emersons Fitipaldi šajā posmā bija galvenais tiesnesis un īsi pirms tam atzina, ka Hamiltonam vajadzētu apvaldīt savu agresiju.

"Domāju, ka Luiss ir izņēmuma talants, pasaules čempions, taču dažreiz apdzenot viņš ir pārāk agresīvs," brazīliešu portālam "totalrace.com.br" sacīja Fitipaldi. "Uzskatu, ka agresija nedrīkst pārsniegt zināmas robežas, ir jāciena citi un tajā pašā laikā jāspēj pabraukt pietiekami ātri."

Tiesneši izmeklēja Hamiltona sadursmi ar Marku Vēberu (startā) un Džensonu Batonu (8. aplī), taču sodīts netika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!