Foto: Publicitātes attēli
Eiropas čempionātā kvadracikliem otrajā posmā, kas notika Vācijā, aizvadītajā nedēļas nogalē uzvaru izcīnīja Latvijas sportists Edgars Meņģelis, kamēr otrs latvietis Kārlis Meldrājs ierindojās 12.pozīcijā.

Meņģelis, kurš ir 2011.gada Latvijas čempions, izcīnīja pirmo vietu pirmajā braucienā, bet otrajā braucienā finišēja trešais, taču ar to pietika, lai kopvērtējumā izcīnītu uzvaru.

Tikmēr Meldrāju piemeklēja tehniskas ķibeles, un pirmajā braucienā viņš bija 12., bet otrajā braucienā finišēja 11.vietā.

Eiropas čempionāts kvadracikliem norisinājās paralēli Pasaules čempionāta, motokrosā blakusvāģiem trešajam posmam, kurā uzvaru izcīnīja Nīderlandes sportists Etjēns Bakss ar latviešu kantētāju Kasparu Stupeli.

Atgādinām, ka no pārējām Latvijas sportistu pārstāvētajām ekipāžām piektie bija beļģis Joriss Hendrikss ar latviešu kantētāju Kasparu Liepiņu, kuriem braucienos bija attiecīgi trešā un sestā vieta, astotajā pozīcijā ierindojās pagājušā gada pasaules vicečempioni Jānis un Lauris Daideri, kuri braucienos finišēja astotajā un 11.pozīcijā, bet Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks palika 14.pozīcijā - braucienos 18. un 12.vieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!