Foto: Publicitātes foto
Talantīgais Latvijas sportists Matīss Karro nākamajā sezonā startēs pasaules motokrosa čempionāta prestižākajā - MX1 - klasē, pārstāvot "Boost Energy KTM" komandu, vēsta portāls "mxlarge.com".

Karro, kurš tieši piektdien svin 20.dzimšanas dienu, komandas biedrs būs brits Nātans Pārkers. Abi sportisti startēs pasaules čempionātā un Lielbritānijas čempionātā.

Portālā uzsvērts, ka Karro ir sportists ar lielu potenciālu un fanu bāzi.

"Esmu priecīgs par līguma parakstīšanu ar Matīsu. Viņš ir ātrs jaunietis un daudzas reizes parādījis, ka var startēt augstākajā līmenī," citēts komandas vadītājs Stīvs Tērners. "Traumu dēļ viņam bija neveiksmīga 2011.gada sezona, bet cerams, ka viņš to spēs atstāt aiz muguras un braukt tā, kā to spēj."

Tērners izteica pārliecību, ka komanda nākamajā gadā var sasniegt vairākus iespaidīgus rezultātus.

Šosezon no "Boost Energy KTM" sportistiem MX1 klasē startēja Martins Barrs, kurš četros posmos izcīnīja 11 ieskaites punktus, kopvērtējumā paliekot 38.vietā.

Kā ziņots, pirms pagājušās sezonas Karro tika izteikts piedāvājums pārstāvēt "Suzuki" rūpnīcas komandu pasaules motokrosa čempionāta MX2 klasē, tomēr Latvijas sportists nespēja savākt vajadzīgo naudas summu, tāpēc palika "Route77 energy MVR-D Honda" vienībā, startējot MX2 klasē.

Tomēr Karro sezonas laikā divas reizes guva traumas, tāpēc pasaules čempionātā piedalījās tikai sešos no 15 posmiem, kopvērtējumā izcīnot 23.vietu.

Karro MX2 klasē varētu braukt vēl trīs gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!