Foto: LETA
Latvijas basketboliste Aija Brumermane nākamo sezonu aizvadīs Itālijas sieviešu basketbola čempionvienībā Skio "Famila Wuber", vēsta vienības mājaslapa internetā.

Kā zināms, Aija Brumermane veselības problēmu dēļ bija spiesta attiekties no dalības Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas notiek Polijā.Iepriekšējā Eiropas čempionātā Latvijas izlases sastāvā Brumermane piecās spēlēs vidēji guva 2,8 punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

Centra spēlētāja jaunajā klubā jau veiksmīgi izgājusi medicīnisko apskati, kas liecina, ka viņa spējusi atkopties no savainojumiem.

Iepriekšējo sezonu basketboliste aizvadīja Francijas vienībā "USO Mondeville", FIBA Eirolīgas turnīrā vidēji izceļoties ar 7,7 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām ik mačā, savukārt Francijas čempionāta spēlēs viņa vidēji guva septiņus punktus un iekrāja 5,5 atlēkušās bumbas.Pirms pārcelšanās uz "USO Mondeville" basketboliste spēlēja Latvijas čempionvienībā "TTT Rīga".

"Divās pilsētā pavadītajās dienās izjutu ļoti siltu un pretimnākošu atmosfēru. Esmu pārliecināta, ka viss būs kārtībā. Mūs gaida intensīva sezona, un esmu priecīga, ka tagad esmu šīs spēcīgākās komandas sastāvdaļa," citēta Brumermane. "Jau tagad pazīstu vairākas komandas biedrenes, ar kurām esmu sacentusies, spēlējot izlases rindās."

Kā Itālijas čempionvienība "Famila Wuber" jau ir nodrošinājusi vietu nākamās sezonas FIBA Eirolīgas turnīrā.

Jau vēstīts, ka Itālijas čempionātā spēlē arī Liene Jansone, kura pārstāv Komenses "Pool" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!