Pirmo uzvaru četrās spēlēs Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgā trešdien "Arēnā Rīga" guva "TTT Rīga", kas ar 69:67 uzvarēja pagājušā gada turnīra finālistes Brno "Gambrinus" no Čehijas.
Dramatiskajā spēlē uzvara tika gūta pēdējās sekundēs. Vēl pēdējā minūtē rīdzinieces bija vadībā ar 67:61, taču viešņas izpildīja divus precīzus trīspunktniekus pēc kārtas un panāca 67:67. Nepilnas 4 sekundes pirms spēles beigām Esencei Kārsonei izdevās caurgājiens pēc kura tika gūti uzvaru nesošie punkti, jo "Gambrinus" pēdējais uzbrukums bija nesekmīgs.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 24 punktiem bija Tatjana Troina, kas izcīnīja arī 7 atlēkušās bumbas un izdarīja 5 rezultatīvas piespēles, liecina organizatoru informācija. "Gambrinus" komandā spēlējošā latviete Liene Jansone laukumā pavadīja maz, jo atkopjas pēc veselības problēmām. Viņas devums - 3 izcīnītas atlēkušās bumbas.

Nākamās trīs sacensības rīdzinieces aizvadīs viesos - pirmo no tām 12. novembrī Lillē pret ''Metropole''. Savā laukumā ''TTT Rīga'' nākamo spēli aizvadīs tikai 3. decembrī, kad sacentīsies ar Venēcijas ''Umana Reyer''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!