Foto: AP/Scanpix

Latvijas centra spēlētājam Andrim Biedriņam pirmdien bija mazs spēles laiks Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ”Warriors” otrajā pirmssezonas pārbaudes spēlē.

”Warriors” aizvadītajā mačā ar rezultātu 83:80 (19:21, 23:12, 27:25, 14:22) uzvarēja Jūtas ”Jazz” vienību.

Biedriņš laukumā devās no rezervistu soliņa un nospēlēja piecas minūtes, kuru laikā metienus pa grozu neizdarīja, taču viņš pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu un nopelnīja vienu personīgo piezīmi.

Komandas pamatsastāvā centra pozīcijā devās Festuss Ezeli, kurš laukumā pavadīja 24 minūtes un 31 sekundi. Viņš guva sešus punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Savukārt komandas pamatcentrs Endrjū Boguts laukumā nedevās.

Uzvarētājiem ar 19 punktiem rezultatīvākais bija Deivids Lī, kurš guva 19 punktus, kā arī izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. 14 punktus pievienoja Brendons Rašs, bet 11 punkti Kleja Tompsona kontā. Tikmēr ”Jazz” komandā pa 13 punktiem guva Marvins Viljamss un Pols Milsaps.

Atgādinām, ka pirmajā pirmssezonas pārbaudes spēlē ”Warriors” ar rezultātu 110:83 uzvarēja Losandželosas ”Lakers” vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!