Foto: AP/Scanpix
Ar "double-double" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā piektdien izcēlās latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" vienība spēles pagarinājumā savā laukumā ar 113:121 (28:22, 22:22, 26:27, 25:30, 12:20) piekāpās Šarlotes "Bobcats" basketbolistiem.

Biedriņš šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot piecus no astoņiem divpunktu metieniem.

Tāpat latvieša kontā 12 atlēkušās bumbas un piecas personiskās piezīmes.

Šis Biedriņam bija otrais "double-double" šosezon. Pirmo reizi divciparu rādītājus divos spēles elementos Biedriņš sasniedza pagājušā gada novembrī pret Memfisas "Grizzlies", kad tika pie 28 punktiem un 21 atlēkušajām bumbām.

Šajā spēlē "Bobcats" komandas rindās 31 punktu guva Stīvens Džeksons, bet "Warriors" komandā ar 27 punktiem izcēlās Stīvens Karijs.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šīs cīņas "Warriors" komanda ar 19 uzvarām 44 spēlēs joprojām ieņem 12.pozīciju, bet "Bobcats" ar 18 panākumiem 43 mačos atrodas astotajā pozīcijā Austrumu konferencē.

"Warriors" basketbolisti arī nākamās piecas spēles aizvadīs savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!