Foto: Mango
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" centrs Andris Biedriņš savainojuma dēļ nav devies kopā ar komandu izbraukuma tūrē, tādējādi latvietis izlaidīs vismaz četras spēles, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Sākotnēji medicīniskie izmeklējumi liecina, ka Biedrinam ir nopietni sastieptas kreisās potītes saites. Pēc komandas atgriešanās no izbraukuma tūres Biedriņam atkal tiks veiktas medicīniskās pārbaudes un tad tiks lemts par viņa iespējamo atgriešanos komandā.

Jau ziņots, ka Biedriņš kreisās potītes traumu guva trešdienas spēlē, kurā "Warriors" nenosargāja 18 punktu pārsvaru un ar 106:112 (34:25, 25:28, 22:28, 25:31) piekāpās Dalasas "Mavericks". Trešajā ceturtdaļā Biedriņš ar ārstiem devās uz ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās.

Pēc spēles Biedriņš nemācēja izskaidrot, kad īsti ir guvis savainojumu.

Pagājušā gada decembra vidū Biedriņš vienā no treniņiem guva tieši kreisās potītes savainojumu. Sākotnēji toreiz bija domāts, ka Biedriņš izlaidīs dažas spēles, tomēr atveseļošanās ieilga un laukumā viņš atgriezās tikai 5.janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!