Foto: DELFI
Latvijas basketbola čempionvienība "Barons" ir mainījusi nosaukumu un turpmāk sauksies "Barons/O!Karte", ceturtdien preses konferencē paziņoja kluba vadība.

Foto galerija

Līgums ar SIA "Latvijas Mobilais Telefons" ir noslēgts līdz sezonas beigām, ar iespēju sadarbību turpināt arī turpmāk. LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis norādīja, ka līguma finansiālos nosacījumus neatklās, taču šosezon tie būs vairāki tūkstoši latu, kas būs paredzēti gan komandai, gan jaunatnes programmas ""O!Kartes" jaunie talanti" īstenošanai.

Vairāku gadu garumā LMT klubam ir piešķīris vairākus simtus tūkstošus latu. Savukārt "Barons" ģenerālmenedžeris Andris Vanags uzsvēra, ka LMT ir kluba dāsnākais atbalstītājs tā vēsturē. "Ar šo klubu kopā esmu jau 20 gadus un droši varu teikt, ka LMT ir dāsnākais sponsors kluba vēsturē," teica Vanags.

"Barons" un LMT sadarbība ilga vairākas sezonas, un LMT bija komandas ģenerālsponsors. Ar nosaukumu "Barons"/LMT komanda 2008.gadā kļuva par Latvijas čempioniem, vēl pirms gada izcīnīja bronzas godalgas, bet 2009.gadā kļuva par vicečempioniem.

Pēc neveiksmīgi iesāktas sezonas "Barons" ir guvis vairākas uzvaras pēc kārtas un Latvijas Basketbola līgas (LBL) kopvērtējumā šobrīd ar 12 uzvarām 20 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!