Foto: LETA
Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas decembra vērtīgāko spēlētāju atzīts „Jelgavas” komandas spēlētājs Edgars Krūmiņš, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) oficiālā mājaslapa internetā.

Decembrī Krūmiņš savai komandai palīdzēja uzvarēt trijās spēlēs no piecām, vidēji katrā laukumā pavadot 30 minūtes, gūstot 19,4 punktus, izcīnot 3,6 atlēkušās bumbas, pārķerot 2,4 bumbas, izprovocējot 4,8 piezīmes un vidēji iekrājot 15,4 efektivitātes koeficenta punktus.

Pats basketbolists šādu atzinību neesot gaidījis: „Esmu pamatīgi pārsteigts un iepriecināts, protams, arī! Nebiju gaidījis, jo visas spēles neizdevās vienlīdz labi.”

Tāpat viņš cer, ka „Jelgava” sezonas noslēgumā cīnīsies par bronzas medaļām.

„Kāpēc nē, gribētos jau gan. Jāskatās, ko darīs Valmieras un Liepājas komandas – vai nepiesaistīs pastiprinājumu? Mums lielākas cerības jāliek uz pašiem. Komandas vidējais vecums 22 gadi – katrs atsevišķi un visi kopā varam spēlēt vēl labāk,” teica Krūmiņš.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā „Jelgava” ar sešām uzvarām 13 spēlēs ir piektajā pozīcijā, taču tāda pati bilance ir arī „Liepājas Lauvām” un „Latvijas Universitātei”, kas attiecīgi atrodas ceturtajā un sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!