Foto: DELFI
Latviešu basketbolists Kaspars Kambala šo sezonu noslēgs Irānas čempionātā.

Šo iepriekš neoficiāli izskanējušo informāciju pirmdien pats basketbolists apstiprināja arī savā kontā sociālajā tīklā "Twitter".

Pagaidām gan nav precīzi zināms, kurā tieši komandā Kambala spēlēs, bet nojaušams, ka tā būs no Teherānas. Basketbolists prognozē, ka Irānā uzkavēsies trīs nedēļas.

Irānas čempionātā pašlaik risinās ceturtdaļfinālu sērijas.

Kā ziņots, pirms nedēļas latviešu basketbolists Sandis Buškevics noslēdza līgumu ar Irānas basketbola čempionāta superlīgas vienību Teherānas "Azad University". Par Irānas čempionātu publiski pieejama tikai minimāla informācija, bet zināms, ka pirmajos mačos Buškevics spēlējis praktiski bez maiņām.

Irānas klubs Kambalam būs jau trešais šosezon. Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas vienībā Sofijas "Lukoil Academic", tomēr pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu "Aliaga Petkim",, parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Līdz Turcijas čempionāta izskaņai atlikusi tikai viena spēle un "Aliaga Petkim" komanda jau garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī nākamajā sezonā, tāpēc Kambalam tika dota atļauja pamest vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!