Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters uz divām sezonām noslēdzis līgumu ar vienu no spēcīgākajiem Spānijas basketbola klubiem „DKV Joventut”.

Valters kļuvis par pirmo pagājušās sezonas regulārajā čempionātā piekto vietu izcīnījušā kluba papildinājumu starpsezonā.

Jau ziņots, ka iepriekš Valters nopietni apsvēra iespēju pāriet uz Spānijas klubu Alikantes „Lucentum”, kurš šonedēļ saņēma tiesības spēlēt augstākajā līgā. Abas puses bija vienojušās par līguma nosacījumiem, tomēr Valters pēdējā brīdī pārdomāja un pieņēma „DKV Joventut” piedāvājumu.

Nākamajā sezonā „DKV Joventut” spēlēs Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

Kā zināms, aizvadītajā sezonā Valters pārstāvēja Spānijas augstākās līgas komandu „Fuenlabrada”, tās sastāvā vidēji spēlē gūstot 11,1 punktu un izdarot 4,8 rezultatīvas piespēles.

Savukārt „Fuenlabrada” Spānijas čempionāta kopvērtējumā ierindojās devītajā vietā ar 15 uzvarām 31 mačā, nekvalificējoties izslēgšanas spēļu turnīram.

Jau ziņots, ka „Fuenlabrada” vienība pagājušajā nedēļā noslēdza līgumu ar citu Latvijas izlases spēlētāju Kasparu Bērziņu, kurš līdz šim pārstāvēja Latvijas vicečempionus, Rīgas klubu ‘”Barons”/LMT.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!