Foto: F64
Latvijas Basketbola savienības (LBS) Apelācijas komisija noraidījusi basketbola kluba "VEF Rīga" apelāciju par Latvijas Basketbola līgas (LBL) Tehniskās komisijas lēmumu neapmierināt "VEF Rīga" protestu, vēstīts LBS mājsalapā.

Protestā Rīgas klubs aicināja neapstiprināt LBL finālsērijas otrās spēles rezultātu un rīkot pārspēli, jo spēles gaitu pēdējā minūtē ietekmēja spēles sekretariāta kļūda.

Spēles rezultāts 75:72 BK "Ventspils" labā paliek spēkā, vēsta LBS. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 1:1, trešā spēle notiks svētdien pulksten 17 Ventspilī.

Atgādinām, ka ceturtdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) Tehniskās komisijas sēdē, piedaloties visu astoņu klubu pārstāvjiem un LBS ģenerālsekretāram Edgaram Šnepam, ar vienas balss pārsvaru tika noraidīta "VEF Rīga" prasība pārspēlēt 11.maijā notikušo otro finālspēli ar "Ventspili", kurā ventspilnieki bija pārāki ar 75:72. Uzreiz pēc sēdes "VEF Rīga" noteikumos paredzētajā laikā iesniedza apelāciju, kas 72 stundās bija jāizskata apelācijas komisijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!