Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli Šarlotā starp vietējo "Bobcats" un Memfisas "Grizzlies" pirmdien klātienē noskatījušies vien aptuveni 1000 līdzjutēju, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Apmeklētību ļoti ietekmēja stiprais sniegputenis, kas skāra Šarloti. Cilvēki nevarēja laicīgi nokļūt arēnā, iekļuva sastrēgumos, bet vēl vairākus stiprais sniegputenis atbaidīja no došanās ārā no mājas. Nakts laikā Šarlotā uzsniga aptuveni 15 centimetru bieza sniega sega.

Spēlētāji uz maču paspēja ierasties laicīgi vēl pirms sniegputeņa, tāpēc spēle netika atcelta.

Arēnas darbinieki pat bija spiesti lūgt augšējo rindu līdzjutējus pārsēsties tuvāk, lai augšējos stāvus varētu aizklāt un nevarētu redzēt tukšās tribīnes. Kā norāda Ziemeļamerikas masu mediji, atmosfēra zālē esot bijusi diezgan dīvaina, jo brīžos, kad neskanēja mūzika, varēja dzirdēt līdzjutēju sarunas un arī to, ko saka spēlētāji uz rezervistu soliņa. Uz spēli ieradās tikai četras no aptuveni desmit dejotājām, kuras gan pārtraukumus izklaidēja līdzjutējus.

Oficiāli spēles protokolā ierakstīti 10 188 līdzjutēji, jo tik daudziem cilvēkiem bija pārdotas biļetes. "Bobcats" ar sapratni uztvērusi šo problēmu, tāpēc ļāvusi līdzjutējiem apmainīt biļetes pret ieejas kartēm uz citiem mačiem.

Spēlē pie tukšajām tribīnēm ar 96:82 uzvarēja mājinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!