Par Latvijas basketbola kluba "Ventspils" galveno treneri pirmdien apstiprināts Agris Galvanovskis, kurš līdz šim bija galvenā trenera palīgs.

Galvanovskis nepilnas trīs sezonas bija „Ventspils" galvenā trenera asistents, bet pirms tam vairākas sezonas bija „Bumerangs/Gulbene/ASK" galvenais treneris. Pagājušajā sezonā ventspilnieku rindās Galvanovskis bija palīgs galvenajam trenerim Gašperam Okornam, ar kuru nolemts sadarbību neturpināt.

Latvijas čempionāta bronzas medaļnieki gatavošanos jaunajai sezonai uzsāks 19.augustā. Pagaidām līgumi ar komandu ir Raimondam Gabrānam, Akselim Vairogam, Mārtiņam Skirmantam, Kristapam Kanbergam, Ronaldam Zaķim un Pāvelam Veselovam.

Tiesa, kā ziņo „ventasbalss.lv", par Ronaldu Zaķi nopietnu interesi izrāda klubs no Itālijas. "Nekādus šķēršļus viņam likt netaisāmies, tomēr arī piedāvājumam no itāļu puses jābūt tādam, kas ieinteresē mūs. Pagaidām tādu vēl neesam saņēmuši," par Zaķa iespējamo palikšanu komandā teica „Ventspils" kluba direktors Ralfs Pleinics.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!