Foto: F64
Latviešu basketbolists Armands Šķēle uz pārbaudes laika pievienojies Igaunijas komandai Tallinas "Kalev/Cramo", vēsta sportista aģents Artūrs Kalnītis.

Kā zināms, pagājušajā nedēļā Šķēle tikai pēc vienas nospēlētās spēles atstāja Ukrainas superlīgas komandu Zaporožjes "Ferro-ZNTU".

Latvijas basketbolists neizturēja "Ferro-ZNTU" komandas medicīniskos un fiziskos testus, jo pēdējā kalendārā gada laikā Šķēle vien epizodiski spēlējis profesionālu basketbolu.

"Kalev/Cramo" komanda "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas kopvērtējumā ar deviņām uzvarām 14 spēlēs patlaban ieņem piekto vietu.

LETA jau vēstīja, ka Šķēles pēdējā darba vieta bija Latvijas vienība "Ventspils", kurai viņš pievienojās aizvadītā gada martā un kurā spēlēja līdz aizvadītās sezonas beigām.

Tomēr, līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, sākoties 2010./11.gada sezonai, Šķēle bija bez kluba un kopš pērnās sezonas beigām trenējās individuāli.

Kā ziņots, pirms pievienošanās "Ventspils" komandai Šķēle spēlēja Itālijas vienībā Neapoles "Martos", kuru vēlāk pameta, jo tai radās finansiālas problēmas.

Pirms tam Šķēle spēlēja komandā "Barons", ar kuru 2008.gadā uzvarēja gan Latvijas čempionātā, gan FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā. Šķēle karjeras laikā ir spēlējis arī Beļģijas komandās Šarleruā "Spirou" un Lježas "Basket", kā arī Polijas vienībā Vloclavekas "Anwil", kurā viņš spēlēja laikā no 2001. līdz 2004.gadam, pavadot tajā trīs sezonas.

Jau vēstīts, ka Latvijas Basketbola savienība (LBS) pēc neveiksmīgā 2009.gada Eiropas čempionāta Šķēli diskvalificēja uz diviem gadiem, līdz ar to viņš aizvadītajā vasarā nepalīdzēja valstsvienībai 2011.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!