Foto: F64
Latvijas basketbola saspēles vadītājs Roberts Štelmahers, kurš šonedēļ negaidīti atstāja Latvijas vicečempionu „ASK Rīga” rindas, trešdien līdz šī gada jūnija beigām noslēdza līgumu ar Itālijas otrās jeb B līgas klubu „Prima Veroli”.
Atgādinām, ka bijušais Latvijas izlases kapteinis otrdien pārsteidza „ASK Rīga" vadību, dodoties uz Itāliju.

„Par Štelmahera plāniem komandas vadība uzzināja tikai vakar vakarā, un tas nenoliedzami bija pārsteidzoši un negaidīti. Štelmahera gadījums ir īpašs ar to, ka Robertam visa alga līdz sezonas beigām jau ir samaksāta un nauda atrodas viņa kontā. Pateicoties tam, ka klubam izdevās piesaistīt individuālo sponsoru, kas sedza tieši Štelmahera atalgojumu, viņš bija nokļuvis, iespējams, vislabākajā situācijā no visiem Latvijā spēlējošajiem basketbolistiem. Žēl, ka tā beidzās mūsu sadarbība, jo ASK izrādīja visu pretimnākšanu, gan Roberta rehabilitācijas periodā, gan veiksmīgi atrisinot atalgojuma jautājumu, taču kā zināms Itālijas 2. līga pēdējā laikā vilina daudzus labus spēlētājus," paziņojumā norāda "ASK Rīga" ģenerālmenedžeris Māris Jučmanis.

Itālijas B sērijas kopvērtējumā trīs spēles pirms regulārās sezonas noslēguma „Prima Veroli" ar 17 uzvarām 27 mačos ieņem otro vietu un ir viens no galvenajiem pretendentiem uz iekļūšanu A sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!