Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē Londonā pirmdien ar 111:92 pieveica pašreizējo čempionvienību Losandželosas "Lakers".

Izšķirošo pārsvaru "Timberwolves" panāca trešajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 32:18. Uzvarētājiem 24 punktus guva Martels Vebsters, bet 21 punktu - Maikls Bīslijs. "Lakers" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Lamars Odoms.

"Lakers" lielākā zvaigzne Kobe Braiants maču uzsāka komandas pamatsastāvā, taču nospēlēja tikai sešas minūtes, par ko neapmierinātību pauda Londonas publika. Braiants mačā punktus neguva, aizmetot garām divus trīspunktu un vienu divpunktu metienu.

Tiesa, Braianta nelielajam spēles laikam ir attaisnojums, jo NBA zvaigznei vasarā tika veikta operācija un viņš "Lakers" rindās ir aizvadījis tikai divus treniņus. Visticamāk, arī nākamajās pārbaudes spēlēs Braiants darbosies maz, lai pilnībā būtu gatavs spēlēt jaunās sezonas pirmajos mačos.

Šī bija NBA Eiropas tūres otra spēle. Svētdien šīs turnejas ietvaros Ņujorkas "Knicks" ar 125:113 pieveica itāļu klubu Milānas "Armani Jeans". Vēl šīs turnejas ietvaros trešdien Parīzē "Timberwolves" tiksies ar "Kincks", bet ceturtdien Barselonā "Lakers" spēlēs pret "Regaal Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!