Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
„TTT Rīga” basketbolistes ceturtdien izbraukumā ar 42:56 (15:16, 23:33, 32:49) A grupas spēlē piekāpās Itālijas „Cras Basket Taranto” vienībai, piedzīvojot jau sesto zaudējumu Eirolīgā.

Līdzīga spēle ritēja tikai pirmajā ceturtdaļā, kurā „TTT Rīga” piekāpās pretiniecēm ar viena punkta pārsvaru, otrajā ceturtdaļā grupas līderes itālietes guva divreiz vairāk punktu nekā rīdzinieces un pēc pirmā puslaika izvirzījās vadībā ar 33:23.

Arī trešajā trešdaļā „TTT Rīga” neizdevās pārkāpt divciparu skaitlim – gūti tikai deviņi punkti, taču pretinieces atkal guva gandrīz divreiz vairāk punktu – 16. Pēdējā ceturtdaļā uzvarēja rīdzinieces, taču tikai ar triju punktu pārsvaru un visā spēlē piekāpās „Cras Basket Taranto” ar 42:56.

Rezultatīvākās „TTT Rīga” rindās bija abas leģionāres - Šavonte Zellusa ar 14 gūtiem punktiem un Kvanitra Holingsvorte ar 10 punktiem, viņai arī deviņas atlēkušās bumbas.

Itālijas kluba labā visvairāk punktu guva Brūka Smita – 14.

„Cras Basket Taranto” ir A grupas kopvērtējuma līderes, septiņās spēlēs guvušas sešas uzvaras. „TTT Rīga” ir pēdējā, sestajā vietā, septiņās spēlēs izcīnot tikai vienu uzvaru. Rīdzinieces saglabā tikai teorētiskas izredzes iekļūt nākamajā kārtā, tam nepieciešams uzvarēt atlikušajās trijās spēlēs – pret otro spēcīgāko grupas komandu „Wisla Can-Pack”, trešajā vietā esošo „Good Angels Košice”, un „Mondeville”, kas ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!