Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" otrdien vienojās ar amerikāņu centra spēlētāju Kvanitru Holingsvortu par līguma pārtraukšanu pirms sezonas beigām, ziņo kluba preses dienests.

Kvanitra Holingsvorta "TTT Rīga" sastāvā piedalījās 9 LSBL spēlēs, vidēji 25:10 minūtēs gūstot 18,4 punktus, izcīnot 10,2 atlēkušās bumbas un bloķējot 1,7 pretinieču metienus, minētajās kategorijās sasniedzot labākos rādītājus komandā.

Centra spēlētāja sacentās 8 Eirolīgas spēlēs, vidēji 34.4 minūtēs guva 10,0 punktus, izcīnīja 10,5 bumbas zem groziem, pārtvēra 1,1 pretinieču piespēli, bloķēja 1,1 sāncenšu metienu un 0,6 reizes rezultatīvi piespēlēja. Holingsvorta sasniedza labāko metienu precizitāti rīdzinieču rindās, realizējot 44,4% divpunktu metienu.

Pārtraucot sadarbību ar "TTT Rīga", Kvanitra Holingsvorta pateicās par sadarbību un novēlēja veiksmi sezonas turpinājumā. "Paldies jums par jūsu laiku un sadarbību. Man tiešām patika spēlēt basketbola klubā "TTT Rīga"!" teica basketboliste.

Sadarbība pārtraukta pēc abpusējas vienošanās, nokārtojot līguma pirmajos trīs mēnešos paredzētās pušu saistības. ""TTT Rīga" pateicas spēlētājai par atdevi treniņos un spēlēs, kā arī novēl sekmīgus startus sezonas un karjeras turpinājumā," teikts kluba izplatītajā paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!