Foto: F64
Latvijas sieviešu basketbola izlase pirmdien Eiropas čempionāta finālturnīra priekšsacīkstēs ieņēma pirmo vietu D grupā un otro posmu iesāks ar divām uzvarām kontā.

Priekšsacīkšu D grupas pēdējā spēlē pirmdien pašreizējās Eiropas čempiones Francijas basketbolistes ar 64:55 uzvarēja Grieķiju, līdz ar to izslēdzot grieķietes no turpmākās dalības sacensībās. No D grupas cīņu par medaļām turpinās Latvija, Francija un Horvātija.

Latvijas izlasei pirms otrā posma sacensībām līdzi nāk uzvaras pār Franciju un Horvātiju.

Otrajā posmā Latvijas izlasei būs jāspēlē ar C grupas trīs labākajām komandām – Poliju (22.jūnijā pulksten 21:30 pēc Latvijas laika), Spāniju (24.jūnijā pulksten 21:30) un Melnkalni (26.jūnijā pulksten 16:30).

Pirms otrā posma F grupā Latvijai un Melnkalnei ir pa divām uzvarām, Spānijai un Francijai ir pa vienai uzvarai, bet Polija un Horvātija otro posmu uzsāks ar diviem zaudējumiem. Pēc otrā posma grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā.

Tikmēr E grupā cīņu par vietu ceturtdaļfinālā turpinās Lietuva, Krievija, Turcija, Baltkrievija, Čehija un Lielbritānija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!