Foto: F64
Uzvaru Latvijā notiekošā pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēlē piektdien izcīnīja Argentīnas izlase, kļūstot par ceturto turnīra pusfinālisti.

Argentīnas basketbolisti ar 81:76 (21:11, 25:21, 13:22, 22:22) uzvarēja Horvātiju, kļūstot par vienīgo čempionāta pusfinālisti, kas nepārstāv Eiropas kontinentu.

Uzvarētājiem šajā cīņā 21 punktu un astoņas atlēkušās bumbas iekrāja Patrisio Garino, bet Markoss Delia tika pie 16 punktiem.

Tikmēr Horvātijas valstsvienības rindās 24 punktus un deviņas bumbas zem groziem iekrāja Dario Saričs, bet Boriss Baračs guva 22 punktus.

Argentīnas izlase pusfinālā tiksies ar Serbijas U-19 izlasi, kas ceturtdaļfinālā piektdien ar 93:74 pieveica Austrālijas valstsvienību.

Kā ziņots, pārējās ceturtdaļfināla spēlēs piektdien Lietuva ar 87:75 pieveica Polijas valstsvienību, bet Krievijas jaunie basketbolisti ar 79:74 negaidīti pieveica vienu no galvenajām favorītēm uz zelta medaļām - ASV komandu.

Pusfinālā Lietuvas un Krievijas izlases tiksies savā starpā.

Kā ziņots, pusfināla mačos par 9.-12.vietu piektdien Latvijas izlase ar 99:96 pieveica Kanādu, bet Brazīlija ar 77:63 uzvarēja Ēģiptes izlasi.

Līdz ar to Latvija un Brazīlija sestdien aizvadīs spēli par devīto vietu, bet Kanādas un Ēģiptes jaunie basketbolisti cīnīsies par 11.vietu turnīra noslēgumā.

Kā ziņots, 13.vietā turnīru noslēdza Ķīna, kurai sekoja Taivāna, 15.pozīcijā palika Dienvidkoreja, bet pēdējā, 16.vietā palika Tunisijas izlase.

Pasaules čempionāts ilgs līdz svētdienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!