Foto: AFP/Scanpix
Iepazīšanās portāls, kas precētiem cilvēkiem palīdz atrast mīļākos, apgalvo, ka Eiropas futbola čempionāta laikā par 77 procentiem pieaudzis to sieviešu skaits, kas meklē ārlaulības sakarus, vēsta "Orange News".

"IllicitEncounters.com" pārstāvji uzskata, ka piedzīvojumus meklējošo sieviešu skaits audzis tāpēc, ka vīri tās čempionāta laikā atstājuši novārtā.

Mājaslapā reģistrējušies vairāk nekā 680 000 lietotāju. Tās veidotāji pamanīja kāpumu, tiklīdz sākās 2012.gada čempionāts.

Turklāt otrdienas vakarā, kad Anglijas un Ukrainas izlases sacentās par vietu ceturtdaļfinālā, sieviešu interese bija augusi jau par 82 procentiem. Līdzīgs pieaugums novērots arī Anglijas izlases spēļu ar Franciju un Zviedriju laikā.

Trīs futbola spēļu laikā sieviešu aktivitāte ārlaulības sakaru mājaslapā augusi līdzīgi kā televīzijas skatītāju skaits.

"Statistika parāda, ka Anglijas un Zviedrijas spēlei bija vairāk skatītāju nekā jebkuram citam mačam 2008.gada Eiropas futbola čempionātā," norādīja "Illicit Encounters" pārstāve Rozija Frīmena-Džonsa. "Cilvēku interese par futbolu ir neapšaubāmi pieaugusi, tāpat kā to sieviešu skaits, kuras jūtas aizmirstas vīra apsēstības ar šo sporta veidu dēļ."

Kompānija prognozē, ka sieviešu aktivitāte čempionāta laikā turpinās pieaugt, sasniedzot augstāko punktu ceturtdaļfināla Anglijas-Itālijas spēles laikā 24.jūnijā.

"Dažas jaunpienācējas ļoti atklāti stāstījušas, kāpēc reģistrējušās mājaslapā," piebilda Frīmena-Džonsa. "Iespējams, šie skaitļi liks britu vīriešiem saprast - ja jūs nepievērsīsiet uzmanību savām sievām, viņas atradīs kādu, kurš to darīs, dodot priekšroku tam, kurš dejo salsu un aizraujas ar dārzkopību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!