Foto: DELFI
Latvijas sieviešu izlases basketboliste Aija Brumermane pēc valstsvienības ceturtdien aizvadītās Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla spēles pret Krieviju atzina, ka sāncenses tomēr bijušas nedaudz spēcīgākas.

imageFoto galerija

Jau ziņots, ka Latvijas izlase mačā pret Krieviju pagarinājumā piekāpās pretiniecēm ar rezultātu 64:69.

"Cīnījāmies līdz galam, tomēr Krievija izrādījās nedaudz spēcīgāka. Problēmas mums sagādāja viņu garās spēlētājas. Ja aizsardzībā šajā ziņā tikām galā, tad uzbrukumā radās izteiktas grūtības. Nevarētu aizvadīto spēli nosaukt par labu, jo tomēr zaudējām. Ceru, ka pašas labākās spēles mums vēl tikai priekšā," sacīja Brumermane.

Savukārt Dita Krūmberga, kura Krievijas grozā iemeta deviņus punktus, priecājās par lielo skatītāju atbalstu, piebilstot, ka līdz uzvarai pietrūcis pavisam nedaudz.

"Tādu skatītāju atbalstu nekad vēl nebiju izjutusi. Šoreiz bišķīt pietrūka. Žēl, bet tāds ir sports. Mums joprojām vēl ir iespēja iekļūt pasaules čempionātā, tādēļ cīnīsimies."

Latvijas nākamā spēle tagad būs piektdien pulksten 13:15 spēlē par 5.-8.vietai tiksies ar Itāliju, bet Krievija pusfinālā spēlēs pret Spāniju, ar kuru tikās iepriekšējā Eiropas čempionāta finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!