Foto: F64
Pārliecinošu uzvaru pirmajā Latvijas vīriešu florbola čempionāta finālsērijas spēlē sestdien izcīnīja "Lielvārdes" komanda, kas ar 12:5 (4:3, 2:1, 6:1) savā laukumā pieveica "Ķekavu".

Rezultatīvajā cīņā uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Mikus Valpēters, Toms Akmeņlauks, Mihails Kostusevs, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, un Jānis Jansons. Savukārt pa reizei precīzi bija Jānis Virsnītis, Kaspars Mudelis, Aivis Kusiņš un Artis Savins.

Savukārt ķekavniekiem divreiz precīzs bija Gunārs Klēģers, bet pa vieniem vārtiem guva Jānis Belasovs, Toms Briedis un Gints Klēģers.

Sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Otrais mačs notiks svētdien Ķekavā, bet pēc tam visi pārējie mači risināsies Valmieras Olimpiskajā centrā.

Pirms tam pusfinālos "Lielvārde" saspringtā cīņā ar 3-2 pieveica Cēsu "Lekrings" komandu, bet "Ķekava" ar 3-1 uzvarēja "Ulbroka"/FS "Masters" vienību.

Trešās vietas ieguvēji tiks noskaidroti vienā mačā, kas 14.martā risināsies Valmierā.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas finālsērijā līdz četrām uzvarām RTU/"Inspecta" komanda ar 4-0 pieveica "Lekringa" florbolistus. Šosezon RTU/"Inspecta" negaidīti nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!