Foto: AFI
Arī trešais Latvijas klubs Rīgas "Skonto" ceturtdien nespēja pārvarēt Eiropas futbola federāciju apvienības (UEFA) Eiropas līgas otrās kvalifikācijas kārtas barjeru. Izbraukuma spēlē "Skonto" ar 0:1 (0:0) piekāpās Īrijas komandai "Derry City".

Vienīgos vārtus mača 57.minūtē guva Kevins Dīrijs.

Divu spēļu summā ar 2:1 uzvarēja "Derry City" un iekļuva turnīra nākamajā kārtā, kur spēkosies ar Bulgārijas vicečempioniem Sofijas CSKA.

Jau ziņots, ka ceturtdien no tālākas dalības Eiropas līgā izstājās arī abi pārējie Latvijas klubi. Daugavpils "Dinaburg" futbolisti ceturtdien savā laukumā piedzīvoja 0:1 (0:1) zaudējumu Izraēlas vienībai "Bnei Yehuda", divu maču kopsummā piekāpjoties ar 0:5.

Savukārt "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar 1:3 piekāpās Tbilisi "Dinamo" no Gruzijas. Divu spēļu summā "Dinamo" guva panākumu ar 4:3 un iekļuva Eiropas līgas trešajā kvalifikācijas kārtā .

No Latvijas klubiem dalību Eirokausos turpina vairs tikai trīskārtējā čempionvienība "Ventspils", kas UEFA Čempionu līgas trešajā kvalifikācijas kārtā tiksies ar Baltkrievijas vienību Borisovas BATE.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!