Foto: EPA/LETA
Par Polijas kluba Poznaņas "Lech" un Latvijas futbola izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu, kurš spilgti sevi pieteica UEFA Eiropas līgas spēlēs, interesi izrādot arī viens no Anglijas slavenākajiem klubiem "Arsenal", ziņo Polijas masu mediji.

Kā norāda "polishsoca.com", no "Arsenal" komandas, visticamāk, ziemas pāreju periodā aizies dāņu futbolists Niklass Bendtners, kuram tiekot meklēts aizstājējs. Dānijas futbolists ir zaudējis stabilu vietu "Arsenal" komandā, bet rezervista statuss viņu neapmierinot.

Kā viens no Bendtnera aizstājējiem tiek minēts tieši Rudņevs. Tiesa, uz vietu "Arsenal" komandā esot vēl divi kandidāti.

Pēc Rudņeva izcilā snieguma Eiropas līgas mačos pret Turīnas "Juventus" interesi par 22 gadus veco futbolisti izrādījusi pati "Juventus" komanda, arī divi citi itāļu klubi "Atalanta" un "Udinese". Tāpat cīņā par Rudņevu gatava iesaistīties arī Turcijas komanda "Galatasaray".

Lai gan interese par Rudņevu esot liela, ziemas pāreju periodā "Lech" neplānojot pārdot Rudņevu, kurš ir kļuvis par vienu no komandas līderiem.

Atgādinām, ka Rudņevs divos Eiropas līgas mačos pret "Juventus" guva četrus vārtus (spēles beidzās 3:3 un 1:1). Tieši šie divi neizšķirti nodrošināja "Lech" iekļūšanu Eiropas līgas nākamajā kārtā, bet "Juventus" nepārvarēja priekšsacīkstes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!