Foto: AFP/Scanpix
Boltonas "Wanderers" komandas pussargs Fabriss Muamba sestdien Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle pret Totenhemas "Hotspur" vienību pēkšņi zaudēja samaņu.

23 gadus vecais Muamba pēkšņi saļima trīs minūtes pirms pirmā puslaika beigām, kad rezultāts bija neizšķirts 1:1.

Muamba samaņu zaudēja šķietami nevainīgā epizodē, jo viņam blakus nebija neviena futbolista.

Uzreiz pēc saļimšanas abu komandu ārsti centās atdzīvināt Muambu, bet vēlāk viņš bez dzīvības pazīmēm tika nonests no laukuma un aizvests uz slimnīcu.

Oficiālas informācijas par Muambas veselības stāvokli joprojām nav, taču vairums sociālā tīkla "Twitter" lietotāju, it kā atsaucoties uz slimnīcas darbiniekiem, vēsta, ka futbolists sācis elpot un ar viņa veselību viss būs kārtībā.

"Twitter" izplatījušos informāciju apstiprinājis arī slimnīcas vadītājs, kurš uzsvēra, ka Muambas veselības stāvoklis ir stabilizējies un futbolists jau sācis patstāvīgi elpot.

Mača galvenais tiesnesis pēc vienošanās ar abu komandu galvenajiem treneriem pārtrauca spēli.

Tikmēr vēl vienā FA kausa ceturtdaļfināla spēlē sestdien Liverpūles "Everton" savā laukumā cīnījās 1:1 (1:1) ar "Sunderland" futbolistiem.

Pārējās ceturtdaļfināla spēles notiks svētdien, kad Londonas "Chelsea" spēkosies ar valsts otrās spēcīgākās futbola līgas - "Championship" - komandu Lesteras "City", bet "Liverpool" tiksies ar Stokas "City".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!