Foto: Reuters/Scanpix
UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā trešdien fantastiskā cīņā iekļuva Aleksandra Cauņas pārstāvētais Krievijas futbola klubs Maskavas CSKA, kas priekšsacīkšu B grupas pēdējā kārtā ar 2:1 (0:0) viesos pieveica Milānas "Inter".

Lai iekļūtu nākamajā kārtā, CSKA viesos vajadzēja uzvarēt "Inter" un bija jācer, ka otra šīs grupas spēle starp "Lille" un "Trabzonspor" noslēgsies neizšķirti. Un tā arī notika – CSKA uzvarēja, bet "Lille" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Trabzonspor".

Cauņa šajā mačā laukumā devās uz maiņu 77.minūtē. Tieši pēc Cauņas izpildītā stūra sitiena 86.minūtē uzvaras vārtus ar galvu guva CSKA futbolists Vasīlijs Berezuckis. Mača pēdējās minūtēs Cauņa CSKA soda laukumā nospēlēja ar roku, tomēr tiesnesis pārkāpumu nefiksēja. Pirms tam pirmos vārtus mačā 50.minūtē guva CSKA futbolists Seidu Dumbja, bet jau pēc minūtes Estevans Kambjasu izlīdzināja rezultātu.

UEFA Čempionu līgas B grupas noslēguma kopvērtējumā pirmo vietu ar desmit punktiem ieņēma "Inter", astoņi punkti ir CSKA, septiņi – "Trabzonspor", bet seši – "Lille". Tādējādi "Inter" un CSKA turpinās cīņas Čempionu līgā, "Trabzonspor" spēlēs Eiropas līgā, bet "Lille" Eirokausu sezona ir beigusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!