Foto: EPA/LETA
Tikai otro zaudējumu Anglijas premjerlīgas futbola čempionātā šajā sezonā otrdien piedzīvoja "Manchester United", kas viesos ar 1:2 (1:0) piekāpās pašreizējai čempionvienībai "Chelsea".

Pirmajā puslaikā 29.minūtē Veins Rūnijs guva vārtus jau trešajā spēlē pēc kārtas un izvirzīja vadībā Mančestras klubu, tomēr "Chelsea" izdevās atspēlēties. Davids Luiss 54.minūtē izlīdzināja rezultātu, bet 80.minūtē Frenks Lampards realizēja 11 metrus soda sitienu, atnesot "Chelsea" uzvaru.

Neapmierinātību pēc mača agresīvi pauda "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fērgusons, kurš vainoja galveno tiesnesi Martinu Atkinsonu neobjektīvā rīcībā. Pēc Fērgusona domām, neilgi pirms Lamparda uzvaras vārtu gūšanas otro brīdinājumu bija jāsaņem Luisam, kurš rupji nospēlēja pret Rūniju.

"Tu vēlies godīgu vai vismaz stingru tiesāšanu, bet šoreiz nebija neviena no šiem. Nezinu, kādēļ viņam ļauj tiesāt šādas spēles. Varu tikai teikt, ka, ieraugot spēles tiesnesi, man jau bija bažas.Un es baidījos no ļaunākā," pēc zaudējuma teica Fērgusons.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā "Manchester United" ar 60 punktiem saglabā līderpozīciju, bet četrus punktus atpaliek "Arsenal", kas gan aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Trešajā vietā ar 50 punktiem atrodas "Manchester City", bet "Chelsea" ar 48 punktiem pakāpās uz ceturto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!