Foto: EPA/LETA
Maskavas CSKA futbola kluba galvenais treneris Leonīds Sluckis izteicies, ka Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa varētu iekļauties pamata komandas spēlētāju lokā, raksta krievu mediji.

"Pirmajā treniņnometnē Cauņa radīja ļoti labu iespaidu: viņš ir izglītots, ātrs un tehniski labi sagatavots, universāls uzbrukuma spēlētājs, kurš var darboties gan centra zonā, gan abos flangos," "Sport Ekspress" citē treneri. "Ņemot vērā, ka mums tagad ir palikuši tikai divi malējie pussargi, un kā strādāja Cauņa, nolēmām, ka šāds futbolists mums pašreiz ir vajadzīgs."

Par Cauņas iegādi Maskavas kluba treneris pagaidām runā izvairīgi, norādot, ka futbolists pavadījis kopā ar komandu pārāk īsu laiku. "Ar iegūto informāciju vien pagaidām nepietiek, paskatīsimies, kā viņš nākotnē iekļausies mūsu komandā, pavērosim viņu pārbaudes spēlēs un treniņos," uzsver Sluckis, taču norāda, ka redzot jaunajā Latvijas futbolistā pamata komandas spēlētāju.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases un "FC Skonto" pussargs uz četriem mēnešiem izīrēts Maskavas CSKA komandai, ar kuru kopā janvārī aizvadīja treniņnometni un vienu spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!