Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Neskatoties uz runām par aizmainīšanu, Anglijas futbola premjerlīgas jaunpienācēja Londonas "Queens Park Rangers" (QPR), dalot spēlētājiem nākamās sezonas formastērpu numurus, to piešķīrusi arī Latvijas izlases aizsargam Kasparam Gorkšam.

Latvietis arī nākamajā sezonā saglabās komandā 13.numuru uz formastērpa.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā izskanēja aktīvas runas, ka QPR komanda no Anglijas otrās spēcīgākās līgas - "Championship" - jaunpienācējas "Southampton" savā īpašumā vēlas iegūt pussargu Džeisonu Pančonu. Turklāt izskanēja, ka pretī QPR komanda ir gatava dot ne tikai 500 000 mārciņu (403 000 latu), bet arī Gorkšu.

Tikmēr numurus nav saņēmuši divi citi QPR futbolisti - līdzjutēju mīlulis Lī Kūks un Martins Roulends. Šo abu spēlētāju atbrīvošana no sastāva tika prognozēta jau neilgi pirms iepriekšējās sezonas beigām, tomēr līdz šim viņi komandā palikuši.

Tāpat numuri nav piešķirti arī Leonam Klārkam, Gerijam Borovdeilam un Antonio Džermanam.

Pagaidām vakants QPR komandā palicis devītais numurs - paredzams, ka to saņems uzbrucējs Dadlijs Juniors Kempbels, ja viņš pabeigs savu pāreju no Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam piederošās "Blackpool" komandas.

Kā vēsta mājaslapa "clicklancashire.com", QPR Kempbelam piedāvājusi trīs gadu līgumu, bet "Blackpool" par viņu varētu saņemt 1,25 miljonus mārciņu (998 750 latu), kas ir uzbrucēja līguma izpirkuma nauda.

Gorkšs QPR komandai pievienojās 2008.gadā, kad pārgāja no "Blackpool" komandas. Aizvadītajā sezonā Latvijas izlases kapteinis palīdzēja QPR triumfēt "Championship" turnīrā, iegūstot tiesības nākamajā sezonā spēlēt premjerlīgas čempionātā.

QPR komanda nākamajā sezonā premjerlīgā atgriezīsies pēc 15 gadu pārtraukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!