Foto: AFP/Scanpix
Brazīliešu pussargs Kakā pirmdien oficiāli parakstījis līgumu ar Spānijas futbola klubu Madrides "Real", tādējādi pieliekot pieliekot punktu ilgajām spekulācijām ap viņa nākotnes plāniem un palikšanu iepriekš pārstāvētajā AC "Milan" klubā.

Kakā ar Spānijas futbola gigantu parakstījis līgumu uz sešiem gadiem. Darījuma finansiālās detaļas netiek atklātas, bet neoficiāla informācija vēsta, ka noticis visu laiku bagātākais darījums šīs sporta veida vēsturē, jo Madride Itālijas klubam "Milan" samaksājusi 92 miljonus ASV dolāru.

Pirms tam finansiālajā ziņā "skaļākā" pāreja tika piedzīvota 2001.gadā, kad šis pats Madrides "Real" klubs francūzi Zinedinu Zidanu nopirka no Turīnas "Juventus".

"Ziepju opera beidzot beigusies. Esmu parakstījis līgumu ar "Real". Vēl tikai jāiziet medicīniskā apskate un jānokārto vēl dažas sīkākas detaļas," sacīja Kakā.

Kā norādīja Madrides kluba prezidents Florentino Perezs izteica gandarījumu par šāda līmeņa futbolista iegūšanu savās komandas rindās.

"Viņš [Kakā] ir viens no tiem spēlētājiem, kādu vēlētos iegūt jebkurš klubs pasaulē. Madridei tas ir izdevies," sacīja Perezs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!