Foto: F64
Latvijas futbola izlasei sestdien paredzētajā 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Izraēlu nevarēs palīdzēt uzbrucējs Ģirts Karlsons, informēja Latvijas Futbola federācija.

Azerbaidžānas kluba Baku "Inter" uzbrucējam ir kreisās potītes trauma. Latvijas izlases treniņos viņš darbojās individuāli, bet tagad kļuvis zināms, ka Karlsons nevarēs spēlēt sestdien. Karlsons jau ir atbrīvots no izlases treniņiem, bet viņa vietā citu futbolistu aicināt nav plānots.

Atgādinām, ka šoreiz Latvijas izlases kandidātu sarakstā nav iekļauts Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš vēl nav atlabis pēc cirkšņa savainojuma. Kā norādīja Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, tad Cauņas nespēlēšana ir nopietns trūkums, tomēr nedrīkst sasteigt ar viņa atgriešanos laukumā un viņa atveseļošanās ritot normāli.

Uz Izraēlu Latvijas izlase dosies 24.marta vakarā plkst 19:45 ar reisu no Rīgas starptautiskās lidostas uz Telavivu (ielidošana plkst 23:55). Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle pret Izraēlas valstsvienību notiks Telavivas priekšpilsētā Jafā, "Bloomfield" stadionā sestdien plkst 20:05 – pēc LFF lūguma spēles sākums nozīmēts tieši šajā laikā (tradicionāli Izraēla savā laukumā spēlē pl.21), tā kā Latvijas izlasei jau naktī uz svētdienu plkst 01:00 paredzēts atpakaļreiss uz Rīgu. Latvijā izlase Rīgā ielidos svētdienas rītā plkst 6:30.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!