Foto: F64
Pazīstamais Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Londonas "Arsenal" vasaras transfēra perioda laikā varētu iegādāties Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu.

"Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers ir ieinteresēts Rudņeva, kurš pārstāv Polijas klubu Poznaņas "Lech", pakalpojumos, jo pagaidām nav skaidra dāņu spēlētāja Niklasa Bendtnera nākotne "Arsenal" komandā.

Tiek ziņots, ka par 22 gadus veco Latvijas uzbrucēju "Arsenal" komanda būtu gatava maksāt sešus miljonus sterliņu mārciņu (4,88 miljonus latu).

Jau vēstīts, ka Londonas komanda par Rudņevu interesējās jau janvārī, kad bija atvērts ziemas trensfēra logs.

Tikmēr Lielbritānijas laikraksts "The Daily Mail" ziņo, ka par Rudņevu interesi izrāda arī cita premjerlīgas komanda "Fulham", kas par uzbrucēju gatavi maksāt piecus miljonus mārciņu (4,07 miljonus latu).

Kā ziņots, "Lech" augusta sākumā noslēdza līgumu ar Rudņevu uz četriem gadiem.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs, pārstāvot "Zalaegerszeg" (ZTE) komandu, ar 16 gūtiem vārtiem bija otrs rezultatīvākais Ungārijas čempionāta spēlētājs.

Savukārt šosezon viņš ir starp rezultatīvākajiem Polijas čempionātā un UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Kā ziņots, "Lech" komanda UEFA Eiropas līgas turnīra 1/16 finālā divu spēļu summā ar 1:2 piekāpās Portugāles klubam Bragas "Sporting".

Jau vēstīts, ka abu komandu pirmajā spēlē "Lech" svinēja uzvaru ar 1:0 un vienīgos vārtus guva tieši Rudņevs.

Jau ziņots, ka šīs sezonas Eiropas līgas turnīrā Rudņevs guva piecus vārtus, turklāt pirmos četrus precīzos sitienus viņš izpildīja grupu turnīra abos mačos pret Itālijas komandu Turīnas "Juventus".

Premjerlīgas kopvērtējumā "Arsenal" ar 56 punktiem 27 spēlēs ir otrajā pozīcijā, bet "Fulham" ar 32 punktiem 28 spēlēs ieņem 13.pozīciju.

Savukārt "Lech" futbolisti Polijas čempionāta kopvērtējumā ar 22 punktiem 16 spēlēs ir astotajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!