Foto: F64
Pieredzējušais nacionālās valstsvienības pussargs Vitālijs Astafjevs, kurš LMT Virslīgas sezonu uzsāka "Olimps/RFS" komandas sastāvā, pievienojies trīskārtējai Latvijas čempionei "Ventspils", vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

"Esmu ļoti priecīgs, ka spēlēšu čempionu sastāvā. Bija ļoti patīkami, ka par mani atceras tik spēcīgā klubā. Lūkošu palīdzēt Ventspils komandai it visā, kur vien varēšu, īpaši Čempionu līgas turnīrā. Kopumā sakot, sniegšu "Ventspils" komandai visas savas prasmes un pieredzi," sacīja Astafjevs.

Ventspilnieki UEFA Čempionu līgas turnīru uzsāks no otrās kvalifikācijas kārtas, kur spēkosies ar Luksemburgas vienību "Dudelange". Astafjevs uzskata, ka Latvijas klubs ir izteikts favorīts šajā duelī.

"Domāju, ka "Ventspils" ir izteikts favorīts, taču uzvaras sasniegšanai būs nepieciešams paveikt maksimāli iespējamo. Vāju komandu Eiropā vairs nav," norādīja pieredzējušais futbolists.

38 gadus vecais Astafjevs, kurš Latvijas nacionālās izlases rindās aizvadījis 153 spēles un guvis 15 vārtus, neizslēdz iespēju tieši Ventspilī pielikt punktu savai sportista karjerai. "Šāds variants ir iespējams, bet pagaidām domāju tikai par to, kā labāk palīdzēt komandai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!