Foto: F64
Policija Rīgā aizturējusi vienu piedzērušos sporta huligānu - kādu Polijas klubu Krakovas "Wisla" līdzjutēju, portālam "Delfi" apliecināja Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāve Sigita Pildava.

Policijas pārstāve atzina, ka poļu futbola faniem "slava iet pa priekšu", tāpēc likumsargi UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas spēlei, kas trešdien gaidāma starp "Skonto" futbolistiem un "Wisla" klubu, ļoti rūpīgi gatavojas. Likumsagri sadarbojas gan ar kolēģiem ārvalstīs, lai ievāktu informāciju par sporta huligāniem, kuri varētu ierasties uz spēli Rīgā, gan mobilizē spēkus, lai būtu gatavi dažādiem iespējamiem incidentiem.


Daudzi Polijas komandas fani Rīgā ieradušies jau pirmdien, gaidāms, ka kopumā uz šo spēli varētu ierastie apmēram 1500 poļu līdzjutēju. Policijas pārstāve atzina, ka daudzi jau otrdien "iesildījušies" ar grādīgām dzirām, taču nopietnā reibumā aizturēts tikai viens līdzjutējs.

Portāls "Delfi" novēroja, ka trešdien Rīgā ieradušies Krakovas "Wisla" fanu sīvākie "ienaidnieki" Polijas čempionātā, Varšavas "Legia" līdzjutēji, kas devušies uz Vecrīgu, līdz ar to varētu būt sagaidāmas arī poļu fanu savstarpējās sadursmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!