Foto: EPA/LETA
Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs trešdien UEFA Eiropas līgas spēlē guva vienīgos Poznaņas "Lech" vārtus pret "Juventus", un otrā abu komandu tikšanās Polijā noslēdzās tāpat kā pirmā Itālijā – ar neizšķirtu 1:1.

Foto galerija

Artjoms Rudņevs piesnigušajā laukumā devās "Lech" pamatsastāvā un jau no pirmajām spēles minūtēm apdraudēja "Juventus" vārtus, līdz 12. minūtē realizēja vārtu guvumu, izvirzot vadībā mājiniekus. Taču jau 61. minūtē Latvijas futbolistu nomainīja 19 gadus vecais pussargs Mateušs Moždžeņs

Deviņu minūšu "Lech" pietrūka, lai svinētu uzvaru šai mačā - 84. minūtē "Juventus" izdevās izlīdzināt rezultātu; vārtus guva Vinčenco Jakinta.

Atgādinām, ka pirmā abu komandu tikšanās septembrī Itālijā beidzās ar neizšķirtu 3:3 un visus trīs vārtus "Lech" labā guva Artjoms Rudņevs.

Pēc šā neizšķirta Poznaņas "Lech" ar astoņiem punktiem piecās spēlēs nostiprinājās otrajā vietā A grupas kopvērtējumā, par diviem punktiem atpaliekot no "Manchester City", bet par trim apsteidzot "Juventus". Pēdējā, ceturtajā vietā ar diviem punktiem ir "FC Salzburg". Līdz ar to Poznaņas klubs ir iekļuvis nākamajā UEFA Eiropas līgas kārtā.

Vēl grupu turnīra ietvaros "Lech" 16. decembrī izbraukumā tiksies ar "FC Salzburg", kuru pirmajā spēlē Poznaņā poļu klubs pārspēja ar 2:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!