Portugāles čempionvienība futbolā "Porto" vēloties, lai par tās uzbrukuma līdera, brazīlieša Hulka aizvietotāju kļūst Latvijas spēlētājs Artjoms Rudņevs, vēsta portāls "football.fr".

Tiek ziņots, ka Hulks par gandrīz 40 miljoniem eiro (28 miljoniem latu) varētu pāriet uz Anglijas premjerlīgas komandu "Chelsea".

Savukārt kā brazīlieša aizvietotāju "Porto" komanda noskatījusi tieši Rudņevu. Pēc tam, kad Latvijas uzbrucējs sekmīgi iesācis arī šo sezonu, viņa transfēra summa tiek minēta starp deviņiem un 12 miljoniem eiro (6,3 līdz 8,4 miljoni latu).

Tāpat "football.fr" vēsta, ka interesi par Rudņevu izrādot arī pazīstamas Krievijas komandas - čempionvienība Sanktpēterburgas "Zeņit" un ambiciozā Mahačkalas "Anži" vienība.

Ar 14 precīziem sitieniem Rudņevs šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais Polijas čempionāta spēlētājs, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtu guvumiem.

Kā ziņots, šomēnes Rudņevs arī guva pirmos vārtus Latvijas izlasē, palīdzot tai Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar 2:0 pieveikt Maltu.

"Porto" pagājušajā sezonā jau piecas kārtas pirms sezonas beigām garantēja triumfu vietējā čempionātā, noslēgumā nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, un šosezon startē UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Tāpat pagājušajā sezonā "Porto" triumfēja UEFA Eiropas līgas sacensībās.

Arī šobrīd "Porto" ar 20 punktiem astoņās spēlēs atrodas vietējā čempionāta līderpozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!