Foto: Reuters/Scanpix
Tikai stundu pēc Anglijas premjerlīgas futbola sezonas beigām no "Chelsea" galvenā trenera amata svētdien tika atlaists Karlo Ančeloti.

Ančeloti vadībā svētdien "Chelsea" pēdējā spēlē ar 0:1 zaudēja "Everton", tomēr premjerlīgas noslēguma kopvērtējumā palika otrie. Ančeloti par atlaišanu uzzināja aptuveni stundu pēc mača beigām, sēžot ar visu komandu autobusā.

Neoficiāli kā galvenais iemesls, kādēļ kluba īpašnieks Romāns Abramovičs atlaidis Ančeloti, tiek minēts "Chelsea" piekāpšanās saviem principiālākajiem pretiniekiem "Manchester United". Kā zināms, mančestrieši kļuva par Anglijas čempioniem un arī UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā "Manchester United" pieveica "Chelsea".

Ančeloti divus gadus vadīja "Chelsea", bet 2010.gadā viņa vadībā komanda kļuva par Anglijas čempioniem, kā arī izcīnīja Anglijas Futbola asociācijas kausu.

Kā viens no reālākajiem kandidātiem uz galvenā trenera amatu tiek minēts Gūss Hidinks. Tāpat netiek izslēgta iespēja, ka "Chelsea" turpmāk varētu vadīt "Fulham" galvenais treneris Marks Hjūdžs, bet viņa palīgs varētu būt Džanfranko Dzola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!