Pieredzējušais Nīderlandes izlases vārtsargs Edvīns van der Sārs pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma Krievijai ar 1:3 (0:0) atzīst, ka izlasē savu karjeru beidz ar skumjām.
Viņš uzsvēra, ka līdz spēlei ar Krieviju, Nīderlandes izlase rādījusi labu sniegumu. "Līdz šai spēlei, viss bija labi un mēs guvām lielu prieku spēlējot izlasē, bet mēs nespējām iekļūt pusfinālā un finālā - un tas sāp," van der Sārs sacīja pēc zaudējuma.

"Visu šo dienu bija slikta priekšnojauta [par spēli ar Krieviju]. Pamatlaikā mēs atradāmies zem spiediena. Papildlaikā man bija sajūta, ka mēs varētu iekļūt pusfinālā, ja būtu 11 metru soda sitienu sērija", spēli analizēja van der Sārs.

"Es patiešām esmu priecīgs par šiem gadiem [ko pavadījis izlasē], bet, šķiet, ka tagad pietiek," vērtējot savu ilgo karjeru izlasē sacīja "Manchester United" vārtsargs. "Es vēl tikai vienu gadu palikšu "Manchester United"," piebilda van der Sārs.

37 gadus vecais vārtsargs izlasē aizvadīja 128 spēles un par valstsvienības vārtsargu viņš kļuva 1995. gadā - laikā, kad izlasi vadīja pašreizējais Krievijas izlases vadītājs Guss Hidinks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!