Foto: DELFI

Turpinot tradīcijas, portāls DELFI sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā 2012" organizētāju - Latvijas Olimpisko komiteju - arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti.

"Latvijas Gada balvas sportā 2012" balsojums par 2012.gada populārāko sportistu/sportisti risinās no 22.novembra līdz 20.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

Šoreiz balsojums risināsies divos posmos. Pirmajā posmā balsošana risinājās no 22.novembra līdz 10.decembra pusnaktij. Pirmajā posmā balsojuma anketā bija iekļauti 10 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem varēja izvēlēties balsot par vienu. Pirmajā posmā visvairāk balsis ieguva Māris Štrombergs, Mārtiņš Pļaviņš un Martins Dukurs, kuri piedalīsies otrajā kārtā. Otrās kārtas balsošana risinās no 12.decembra pulksten 12:00 un noslēgsies 20.decembra pusnaktī, bet 2012.gada Latvijas populārākā sportista vārds tiks paziņots "Gada balvas sportā 2012" svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 21.decembrī.

No 1.decembra Radio SWH ēterā darbadienās plkst. 13:15 un brīvdienās plkst. 9:40 var uzzināt vairāk par nominēto sportistu sasniegumiem.

Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" un balsojuma rīkotāji patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Igo Japiņa Sporta aģentūra jau astoto reizi rīko nozīmīgāko sporta balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Gada balva sportā, kura šā gada 21. decembrī notiks kinoteātrī "Splendid Palace". Tradicionāli ar svinīgo ceremoniju "Latvijas Gada balva sportā" tiek pielikts punkts aizejošajam sporta gadam, veikti mūsu valsts izcilākie gada sportisti, treneri un komandas, kā arī atzīmēti spilgtākie sporta notikumi.

Lai uzturētu intrigu pirms apbalvošanas ceremonijas, balsojuma pēdējās divās dienās pēc nobalsošanas REZULTĀTI NEBŪS REDZAMI. Rezultāti pēc balsošanas noslēgšanās tiks nodoti organizatoru rīcībā un tos paziņos svinīgās ceremonijas laikā 21.decembrī.

Balsošana noslēgusies. Rezultāti portālā "Delfi" būs publicēti 22.decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!