Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" arī otrdien neaizvadīs pārbaudes spēli ar Zviedrijas augstākās līgas klubu "Timra IK", kurai bija plānots notikt pirmdien, informēja komanda.

Spēle, kas bija paredzēta Zviedrijas pilsētā Arborgā, pirmdien tika atcelta, jo vietējā ledus hallē esot sabojājies kompresors un ledus laukuma vietā bijis tikai ūdens. Pastāvēja neliela iespējamība, ka mačs tiks aizvadīts otrdien, tomēr tas nenotiks.

Šonedēļ Rīgas "Dinamo" Zviedrijā plānojusi aizvadīt vēl trīs pārbaudes spēles - ceturtdien paredzēta vēl viena pārbaudes spēle ar "Timra IK" komandu, piektdien notiks mačs ar "Sodertalje" vienību, bet sestdien Latvijas klubs spēlēs ar "Orebro" klubu.

Treneri uz Zviedriju ir līdz paņēmuši trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 16 uzbrucējus, daļa no kuriem turpina cīņu par iekļūšanu pamatsastāvā. Salīdzinot ar iepriekšējo turnīru Pinskā, šoreiz treneri mājās nolēma atstāt aizsargu Maksimu Širokovu un uzbrucēju Sergeju Pečuru, bet klāt nākuši - trešais vārtsargs Ervīns Muštukovs, aizsargs Sandis Ozoliņš un uzbrucēji Toms Hartmanis, Raimonds Vilkoits, kā arī KHL draftā izvēlētais uzbrucējs Roberts Bukarts.

Tāpat Rīgas "Dinamo" vienība apstiprinājusi līguma noslēgšanu ar komandas pagājušās sezonas rezultatīvāko spēlētāju Marselu Hosu, kurš komandai Zviedrijā varētu pievienoties jau otrdien.

Nākamais gatavošanās posms Latvijas vienībai būs četru komandu pārbaudes turnīrs "Arēnā Rīga" no 27. līdz 29.augustam, kurā bez mājiniekiem piedalīsies arī KHL klubi Jaroslavļas "Lokomotiv" un Mitišču "Atlant", kā arī Somijas klubs Tamperes "Ilves".

Savukārt pēc šī turnīra Rīgas "Dinamo" aizvadīs pēdējo treniņu ciklu, kurā divas reizes tiksies ar Minskas "Dinamo" vienību.

Līdz šim Latvijas klubs aizvadījis trīs pārbaudes mačus, kuros ar 3:1 pārspēja Novosibirskas "Sibirj" vienību, ar 4:1 pieveica Balašihas MVD vienību, kurā par treneriem strādā Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks un viņa palīgs valstsvienībā Harijs Vītoliņš, bet ar 2:1 pārspēja Minskas "Dinamo" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!