Latvijas aizsargs Artūrs Kulda uzskata, ka šajā sezonā Amerikas hokeja līgā (AHL) viņam neiet tā, kā gribētos, taču ir optimisma pilns visu uzlabot.

"Šajā sezonā pagaidām nevedās tā, kā gribētos - traumas liek manīt par sevi un arī komandai spēle pagaidām neiet no rokas. Kā arī vairākos momentos uz ledus pietrūkst vienkārši veiksmes. Taču priekšā vēl ir daudz spēļu un pašreizējais sniegums ir noteikti jāuzlabo," saka hokejists.

Kā zināms, Kulda pagājušā sezonā Čikāgas "Wolves" sastāvā 66 spēlēs guva sešus vārtus, izdarīja 19 rezultatīvas piespēles un tika pie labākā lietderības koeficienta +47 visā līgā.

Savukārt šajā sezonā Latvijas aizsargs 36 spēlēs ticis pie diviem vārtu guvumiem un septiņām piespēlēm, bet viņa koeficients ir negatīvs -6.

Kulda arī pastāstīja, ka iespējas aizvadīt kādu spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Atlantas "Trashers" ir tādas pašas kā pagājušā gadā, tikai jābūt pacietīgam.

"Iespējas aizvadīt kādu spēli "Trashers" sastāvā man ir tādas pašas kā pagājušajā gadā. Izsaukt mani var jebkurā brīdī, bet pagaidām nevienam no "Trashers" aizsargiem nav traumu, tādēļ arī nevienu no mūsu komandas neizsauc," teica Kulda. "Ja nemaldos, tad pagājušogad pirmo spēli "Trashers" sastāvā es aizvadīju tikai februārī, tāpēc jābūt pacietīgam, jo viss vēl ir priekšā."

Šo sezonu "Trashers" komanda ir iesākusi samērā veiksmīgi, jo 45 spēlēs tikusi pie 51 punkta, kas NHL Austrumu konference kopvērtējumā tai dod astoto vietu.

"Grūti spriest, kāpēc "Wolves" komandai, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, šogad spēle nevedas," sacīja Kulda. "Domāju, ka mums vajag spēlēt vienkāršāk. Mums ir ļoti talantīga komanda un viss, kas jādara, ir jāspēlē visas 60 minūtes līdz galam," uzskata aizsargs.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā 2008.gada Koldera kausa ieguvēja "Wolves" ar 46 punktiem 43 mačos pašlaik ieņem piekto vietu Rietumu konferences Rietumu divīzijas kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!