Latvijas Televīzija un portāls "Delfi" piedāvā balsot par Rīgas "Dinamo" spēļu labākajiem momentiem, veidojot TOP7. Piedāvājam balsojumu pēc katras Rīgas "Dinamo" spēles, kuru translē LTV7.

Sākot ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jauno sezonu portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Televīziju piedāvā lasītājiem balsot par spēles TOP7 epizodēm! Balsošana notiek nevis par konkrētās spēles septiņām epizodēm (tā tas bija tikai pēc pirmās spēlēs), bet no katras spēles tiek pievienotas trīs jaunas epizodes. Savukārt trīs epizodes, kam TOPā vismazāk punkti, tās tiek izslēgtas no TOP balsošanas.

Pēc katras spēles lasītājiem piedāvāsim desmit labākās epizodes, par kurām līdz nākamajai spēlei ritēs balsošana. Pēc līdzjutēju balsojuma tiks izveidots TOP7, kuru LTV7 ēterā varēs redzēt nākamās translācijas laikā. Sezonas beigās pēc līdzjutēju balsojuma tiks noteiktas labākās epizodes, par kurām tiks rīkots atsevišķs balsojums!

Seko līdzi Rīgas "Dinamo" cīņām Kontinentālajā hokeja līgā LTV7 ēterā un pēc tam balso par labākajām epizodēm tikai "Delfi Sports" sadaļā!

Līdzšinējos TOP7 video var noskatīties ŠEIT!

Piedāvājam balsojumu pēc 25.marta spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!