Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pirmdien sapulcē Krievijas Sporta, tūrisma un jaunatnes politikas ministrijā, klātesot ministram, viņa vietniekam, Krievijas Hokeja federācijas (KHF) vadībai un Zinetulam Biļaļetdinovam, par Krievijas hokeja izlases galveno treneri tika nozīmēts līdzšinējais Kazaņas "AkBars" treneris, ziņo aģentūra "Itar-TASS".

KHF preses dienests ziņo, ka federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks sporta ministru Vitālijam Mutko klātienē iepazīstināja ar treneri, ar kuru tuvākajā laikā plānots noslēgt līgumu. Līgums varētu būt spēkā līdz 2014. gada Soču Olimpisko spēļu beigām.

Ministrs atbalstīja KHF piedāvāto kandidatūru un norādīja, ka sekmīgākam darbam ar izlasi, gatavojoties Soču Olimpiskajām spēlēm, galvenajam trenerim nevajadzētu būt darba attiecībām ar klubiem, līdz ar to Kazaņas "AkBars" Biļaļetdinovam būs jāpamet.

Jau ziņojām, ja pēc salīdzinoši neveiksmīgā snieguma šāgada pasaules čempionātā Slovākijā no Krievijas hokeja izlases trenera amata tika atstādināti Vjačeslavs Bikovs un viņa palīgs Igors Zaharkins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!