Rīgas "Dinamo" līderis un visas Kontinentālās hokeja līgas labākais vārtu guvējs, slovāku uzbrucējs Marsels Hosa vēl joprojām ir saņēmis lielāko līdzjutēju atzinību līgas Zvaigžņu spēles balsojumā, kas 30. janvārī notiks Minskā. Par Zvaigžņu spēles dalībniekiem labas izredzes kļūt ir vēl diviem "dinamiešiem" – aizsargam Sandim Ozoliņam un vārtsargam Edgaram Masaļskim.

Piektdienas dienvidū Hosa bija saņēmis 16 525 balsis, un tas ir labākais rādītājs ne tikai čehu hokeja zvaigznes Jaromīra Jāgra vārdā nosauktajā komandā, kurā iekļauti KHL spēlējošie ārzemnieki, bet visā līgā kopumā. Otrajā Zvaigžņu spēles komandā - krievu hokeja spīdekļa Alekseja Jašina vārdā nosauktajā komandā - arī neviens nav saņēmis tik lielu fanu atbalstu.

Piektajā vietā uzbrucēju vidū patlaban ir Aleksandrs Ņiživijs, kuram atbalstu izteikuši 6882 līdzjutēji. No pirmā trijnieka viņš atpaliek par mazliet vairāk nekā 600 balsīm.

Tuvākais sekotājs Hosam gan Jāgra komandā, gan kopumā ir Omskas "Avangard" vārtsargs Kari Ramo, kuru atbalstījuši 15 081 fani. Rīgas "Dinamo" vārtsargs Edgars Masaļskis patlaban ir saņēmis 8737 balsis un ieņem otro vietu.

Toties Ozoliņš aizsargu konkurencē ieņem trešo vietu, atpaliekot tikai no Astanas "Baris" spēlētāja Kevina Dalmena un Omskas "Avangard" pārstāvja Lases Kukonena. Ja Ozoliņa rēķinā ir 8663 balsis, tad Dalmena un Kukonena attiecīgi - 13 576 un 12 166. Ceturtais populārākais aizsargs ir Karels Rahuneks, kura kontā ir 4368 balsis.

Līdz ar to patlaban Jāgra komandā populārākie uzbrucēji ir Hosa, kā arī Omskas "Avangard" līderi Jakubs Krepišs un Ēriks Perins, aizsargi Dalmens un Kukonens, bet vārtsargs - Ramo.

Jašina komandā populārākie uzbrucēji ir Kazaņas "AK Bars" līderis Aleksejs Morozovs, Ufas "Salavat Julajev" uzbrucējs Aleksandrs Radulovs, kā arī Omskas "Avangard" pārstāvis Antons Kurjanovs. Aizsargu vidū populārākais ir Kurjanova komandas biedrs Antons Babčuks, kā arī Sanktpēterburgas "SKA" aizsardzības līderis Sergejs Zubovs. Savukārt vārtsargu konkurencē nepārspēts patlaban ir Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtu vīrs Georgijs Gelašvili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!